restauracja bazylia w Gdańsku

Strony

  • Strona główna
  • kontakt

czwartek, 16 stycznia 2014

Deser lodowy semifreddo

przepyszny deser dostępny w dwóch wariantach: śmietankowo- miętowym i orzechowym z delikatną nutą rumu.










Autor: Unknown o 11:57
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: deser, restauracja, semifreddo

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Etykiety

afrodyzjak antipasto bruschetta cannelloni cebula czosnek deser Gdańsk kuchnia włoska linguine con gamberetti LM makaron mule ocet balsamiczny owoce morza przystawka przystawki. bazylia restauracja rezerwacja semifreddo stolik kibica Walentynki zamawianie jedzenia online

Archiwum bloga

  • ▼  2014 (9)
    • ►  marca (1)
    • ►  lutego (3)
    • ▼  stycznia (5)
      • Ocet balsamiczny - gęsty, czarny, płynny dodatek d...
      • skąd czosnek i cebula trafiły do kuchni włoskiej?
      • linguine con gamberetti
      • Deser lodowy semifreddo
      • bruschetta
  • ►  2013 (6)
    • ►  listopada (4)
    • ►  października (2)

Popularne posty

Motyw Prosty. Autor obrazów motywu: kcline. Obsługiwane przez usługę Blogger.